SOLARUS® KIDS - колекција за заштита од сонце за деца

 

SOLARUS KIDS GRUPNA BEZ OUTGLOW

SOLARUS® KIDS SPF 50 крема за сончање

Формула наменета за заштита на нежната детска кожа. Комбинацијата со минерален филтер обезбедува висока УВА и УВБ заштита.

-Збогатена со минерални филтри, Алое Вера, масло од невен & витамин Е

-Водоотпорна

Пакување: 200 ml

aaaa

SOLARUS®KIDS млеко за сончање SPF 30 и 50

SOLARUS® KIDS млекото:
- Наменето е за нежната детска кожа
- Комбинацијата со минерален рефлектирачки филтер обезбедува висока УВА и УВБ заштита
- Специјално одбраната комбинација од природни масла го зголемува дејството на минералните филтри, овозможувајќи подеднаква распределеност,  а со тоа и подеднаква заштита на кожата
- Невеновото масло, витаминот Е и Алое вера екстрактот ја штитат, хидратираат, обновуваат и негуваат кожата, со што ја одржуваат мека, нежна и еластична
- Формира водоотпорна обвивка на кожата која штити во вода
- Безбедно за нежната и чувствителна детска кожа
Пакување: 200 ml

 

aaaa

SOLARUS® KIDS млеко за после сончање

SOLARUS® KIDS млеко за после сончањее совршен избор за:
- Ладење
- Хидратирање
- Смирување на детската кожата после долготрајно изложување на сонце
- Наменето за нежната детска кожа.
- Комбинацијата од невеново масло и Д-пантенол ја поттикнува регенерацијата, ја тонизира и негува кожата, правејќи ја мазна, мека и нежна
- Природниот ектракт од Алое вера и кокосовото масло овозможуваат висока хидратација и не ги блокираат порите на кожата
- Jа смирува кожата после пoдолго изложување на сонце
Пакување: 150 ml

  

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses

Please install plugin JVCounter!

Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia