Вагитории и супозитории

 

KANTARION

ХИПЕРОГАЛ® плус вагитории со екстракт од

кантарион

Хиперогал®  вагиториите поседуваат против воспалително,

антимикробно дејство и ја забрзуваат

епителизацијата на оштетената слузница. Хиперогал®

вагиториите се препорачуваат за олеснување на симптомите

при воспалителни процеси на вагиналната слузница, проследени

со зголемен вагинален секрет, исто така се препорачуваат и за

забрзување на епителизацијата на оштетена слузница како

последица на различни инфективни процеси.

Пакување: 5 вагитории

 CAJNO DRVO

ХИПЕРОГАЛ® плус вагитории со екстракт од Чајно дрво

Хиперогал®  вагиториите поседуваат против антимикробно,

антифунгално и противвоспалително дејство.  Хиперогал®

вагиториите се препорачуваат за олеснување на симптомите

при воспалителни процеси на вагиналната слузница, проследени

со зголемен вагинален секрет, исто така се препорачуваат и за

забрзување на епителизацијата на оштетена слузница како

последица на различни инфективни процеси. Ги олеснуваат

симптомите предизвикани од Candida Albicans (вагинална кандидијаза)

Пакување: 5 вагитории

ALOE

ХИПЕРОГАЛ® плус вагитории со екстракт од Алое Вера

Хиперогал® плус вагиториите поседуваат противвоспалително,

антибактериско и антимикотично дејство што придонесува 

да се намали непријатното чувство на пецкање и чешање.

епителизацијата на оштетената слузница. Хиперогал® плус

вагиториите се препорачуваат за олеснување на симптомите

при оспалителни процеси на вагиналната слузница, проследени

со зголемен вагинален секрет, исто така се препорачуваат и за

забрзување на епителизацијата на оштетена слузница како

последица на различни инфективни процеси. Хиперогал® плус

вагиториите се препорачуваат и за жени склони кон честа

појава на габични инфекции, за олеснување на симптомите

предизвикани од Candida Albicans (вагинална кандидијаза).

Пакување: 5 вагитории

GLICERO VOZRASNI

ГЛИЦЕРО-ЛАКС® супозитории за возрасни

Глицеролакс супозиториите содржат глицерол, хиперосмотски 

лаксатив кој ја зголемува количината на вода во дебелото црево, одземајќи

ја од околните ткива. На тој начин се стимулира движењето на цревата 

и се омекнува столицата, со што се олеснува празнењето на цревата.

Локално, тој го надразнува дебелото црево, со што исто така се олеснувапразнењето на цревата.

Глицеро-лакс супозиториите се употребуваат при акутен и хроничен запек

(опстипација) кај деца и возрасни.

Пакување: 5 супозитории

GLICERO DECA

ГЛИЦЕРО-ЛАКС® супозитории за деца

Глицеролакс супозиториите содржат глицерол, хиперосмотски 

лаксатив кој ја зголемува количината на вода во дебелото црево, одземајќи

ја од околните ткива. На тој начин се стимулира движењето на цревата 

и се омекнува столицата, со што се олеснува празнењето на цревата.

Локално, тој го надразнува дебелото црево, со што исто така се олеснувапразнењето на цревата.

Глицеро-лакс супозиториите се употребуваат при акутен и хроничен запек

(опстипација) кај деца и возрасни.

Пакување: 5 супозитории

 

 

 

 

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses

Please install plugin JVCounter!

Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia